Plavecký pás 13 dílků (varianta červená)

Plavecký pás je skvělou pomůckou při výuce plavání dětí a při výběru velikosti je potřeba brát zřetel zejména na váhu a plavecké schopnosti malého plavce.

319,00 Kč

Skladem - ihned k odeslání
Výběr barvy
Počet

Plavecký pás je skvělou pomůckou při výuce plavání dětí a při výběru velikosti je potřeba brát zřetel zejména na váhu a plavecké schopnosti malého plavce. Na rozdíl od nafukovacího kruhu udržuje plavecký pás začínající plavce v přirozené plavecké poloze a usnadňuje tak získávání základních plaveckých dovedností.

Plavecké pásy jsou vybavené kvalitním popruhem s pevnou sponou, která zajišťuje bezpečnost malých plavců i při častém používání v chlorované vodě.

Velkou výhodou plaveckých pásů je jejich variabilita. Jednotlivé dílky lze kdykoli ubírat nebo přidávat podle plavecké zdatnosti nebo váhy a věku začínajícího plavce.

Plavecké pásy vyrábíme v ČR a jsou dostupné v mnoha barevných variantách a čtyřech velikostech.

Vhodný pro děti do 26 kg
Délka popruhu:
120cm

Materiál: pěna EVA

Pěna EVA je dnes díky svým vlastnostem často využívána při výrobě sportovních pomůcek a doplňků.
Materiál EVA má síťovanou strukturu, čímž získává některé specifické vlastnosti jako např. nízkou hustotu, minimální nasákavost, velmi dobrou odolnost proti UV záření, bakteriím a mechanickému opotřebení. Materiál EVA je zdravotně nezávadný, neobsahuje ftaláty.

22018

Specifické reference

ean13
8592720004458

6 dalších produktů ve stejné kategorii: