Zdravá lahev 0,7 l , Pivoňky

Zdravá láhev je revoluční láhev 21. století, která je vyrobena z atestovaného materiálu speciálně vyvinutého pro lékařské a farmaceutické účely.

262,00 Kč

Není skladem
Počet

Tento materiál zaručuje čerstvost nápoje a nápoj v láhvi takzvaně "nehnije". Tato láhev tedy zajišťuje maximální zdraví pro vaše dítě. Uzavřená neteče a velmi snadno se z ní pije. Taktéž se velmi snadno udržuje.

  • Je vyrobena z polypropylenu speciálně vyvinutého pro lékařskéa farmaceutické účely. Tento materiál se využívá např. přinitrotělních aplikacích u pacientů, na jednotkách intenzivní péče avšude tam, kde jsou kladeny nejvyšší nároky na ochranu a bezpečnostlidského zdraví.
  • Bez plísní, zápachu, ftalátů, změkčovadel a BPA. Zdravá lahev nepojímá pachy, netvoří se v ní plísně, je vhodná provšechny typy nápojů bez omezení.
  • Nově je určena pro nápoje až do 100°C.
  • Má snadnou údržbu díky širokému otvoru pro plněníi čištění, je možno mýt ji opakovaně v myčce(skladovat otevřené). Zdravá lahev má uzamykatelnévíčko s open/close systémem a těsnící kroužek, který zabraňujenechtěnému úniku nápoje. Výhodou je nízká hmotnost a snadná obsluha – ocení ji především děti, senioři a zdravotně postižení.
35552

8 dalších produktů ve stejné kategorii: