Zinek 100 tbl.

Přispívá k udržení normálního stavu kostí, zraku, vlasů, nehtů, stavu pokožky, normální hladiny testosteronu v krvi, přispívá k normální funkci imunitního systému, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Výživová hodnota 1 tablety: Obsah zinku 25 mg v 1 tabletě odpovídá 166,67% denní doporučené dávky.

108,00 Kč

Skladem - expedujeme do 2-3 dnů
Počet

Zinek

Doplněk stravy. Výživová hodnota 1 tablety: Obsah zinku 25 mg v 1 tabletě odpovídá 166,67% denní doporučené dávky. Zinek přispívá k normálnímu metabolismu kyselin a zásad, metabolismu sacharidů, k normálním rozpoznávacím funkcím,  k normální plodnosti a reprodukci, k normálnímu metabolismu mastných kyselin, k udržení normálního stavu kostí, zraku, vlasů, nehtů, stavu pokožky, normální hladiny testosteronu v krvi, přispívá k normální funkci imunitního systému, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

100 g (100 tab.)

Dávkování: Nejvyšší doporučená denní dávka 1 tableta, nejlépe po jídle, dostatečně zapít.

Složení: Citronan zinečnatý, nosič kukuřičná vláknina, mikrokrystalická celulóza. Pomocné protispékavé látky: oxid křemičitý, talek, fosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý.

Upozornění: Nepřekračujte nejvyšší doporučenou denní dávku. Není určeno pro děti do 3 let nebo jako náhrada pestré stravy.Těhotné a kojící ženy by měly užívání konzultovat s lékařem. Dbejte na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl.

Skladování: Ukládat mimo dosah dětí a slunečních paprsků, v suchu a při teplotě do 25°C.

Datum minimální trvanlivosti a číslo šarže: Uvedeny na obalu.

Země původu: Česká republika

ZINEK-100